Laagste prijsgarantie

Doeled.nl heeft de scherpste prijzen van Nederland. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. In het geval dat u meent elders op internet een goedkopere aanbieding gezien te hebben horen wij dat graag van u. Als beloning doen wij u dan dezelfde aanbieding en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief BTW met elkaar vergelijkt.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden: 
 

  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn.
  • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie, zal er een tegoed aan uw account worden toegevoegd welke bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt.
  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.
  • Doeled.nl moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.
  • Omdat het Doeled.nl huismerk van uiterst hoge kwaliteit is en het huismerk van concurrenten vaak van b-kwaliteit is, zijn de huismerk producten niet te vergelijken met die van onze concurrenten. Op huismerk producten kunnen wij hierdoor geen laagste prijs garantie bieden.
  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagste prijs garantie.
  • De laagste prijs garantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.
  • De laagste prijs garantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van Doeled.nl doorslaggevend.


Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagste prijs garantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum een email sturen naar info@doeled.nl met de volgende gegevens: 

- Uw naam, adresgegevens en emailadres. 
- Een volledige en duidelijke omschrijving van het product. 
- Een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.